torsdag den 11. juli 2013

Helt ærligt....

... er det bare så fedt at kl. er 06.08 og jeg har ferie om en EN time.. wuhu...

... er der nok nogen der skal nå at ødelægge mit "jeg har sommerferie" humør inden jeg er hjemme.. folk er hjernedøde bag et rat kl 7.30 om morgenen... undtaget mig selvfølgelig..

... syntes jeg altså at hende Camilla Plum altid har været lidt underlig... det bliver bare lige lidt for meget hippie øko agtigt for mig.. og så har hendes søn vold slagtet en lille pony.. hjemmeslagteri kalder de det.. gad vide om det er under lige så sterile forhold som ved andre slagtere??

... så er vores kat altså lidt fimset.. ja han er kastereret.. men ved nærmere eftertanke burde han nok ikke have været det.. 1. han kan ikke finde ud af løbe.. han ligner en fims.. 2. han miaver som en teenager hvis stemme endnu ikke er i overgang.. 3. og så hedder han fandme Gustav... kan i se min pointe???Gustav..

Katten Gustav
... så ved jeg bare det er mig der skal kordinere og pakke alt hvad der skal med til ferien.. inkl. barnevogn til 2 årig.. + madras til seng.. i en bil, dog med bagagerum.. og det er ikke en stationcar.. men en gammel folkevogn fra 1997 (var kun 12 den gang). Er bange for den ikke holder hele vejen over broen og tilbage igen..
.. så er jeg lidt bange for at holde ferie derover på Sjælland... tænk nu hvis de ikke forstå mine børns sydfynske agcent?


.. forstår ikke at mine børn snakker sydfynsk?? Vi bor i Odense.. her har vi i følge en gammel borger en "snobbet måde at tale på". Okay.. forstår det nu ikke helt.. hun kan da ikke mene mig.. mine forældre er fra djurs.. jeg er to sproget... både bondsk jysk og snobbet fynsk... super kombi...


vil gå hjem på ferie..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar